logo

Arcona 345
Kvalitet uden kompromiser!

exterior 1

Arcona 345  er ideel til sejlads med to eller til racing med besætning. Arcona 345 på 34 fod og 10,4 m en ny cruiser på racerbanen men samtidig også en familiebåd. Hendes forgænger, Arcona 340 blev en stor succes hos mange ejere og blev nomineret i kategorien Performance Cruiser til årets europæiske yacht 2010. Vi har hentet inspiration fra designet af Arcona 435, European Yacht of the Year Perfomance.flagskibet Arcona ear Perfomance. Cruiser-vinder i 2019 og udviklingen af flagskibet Arcona 465 for at gøre Arcona 345 moderne både indvendig og udvendig. Arcona 345 har et lidt større sejlareal end Arcona 340 for at give en optimeret ydeevne. Der er mulighed for at montere 2 rat, som kan opgraderes til kulfiber. Med rorpind som standard er hun meget nem at styre. Layoutet giver en kabine med masser af plads og en god størrelse. Klædeskabe på hver side af påklædningsområdet med mere opbevaring under og over køjerne. Salonen har et L-formet pantry med masser af opbevaring, et gaskomfur med 2 blus samt ovn. Stor vask og køleboks.

exterior 3
Et glat bagud vendt kortbord med rigelig plads til elektronisk udstyr, et stort salonbord med 2 sideklappper, en u-formet sofa til bagbord og en langs gående sofa i styrbord hvor der komfortabelt kan sidde  6 personer at spise. Toilettet er rummeligt med separat brusefacilitet hvilket er sjældent en 34fods yacht. Dyb vask, våd skab og adgang til cockpitskab gennem en skydedør.

Layoutet giver en kabine med masser af plads og en god størrelse. Klædeskabe på hver side af påklædningsområdet med mere opbevaring under og over køjerne. Salonen har et L-formet pantry med masser af opbevaring, et gaskomfur med 2 blus samt ovn. Stor vask og køleboks.

Agter kabinen har en meget stor dobbeltseng. Arcona 345 afspejler kvalitet og stil som i resten af Arcona-flåden.
Du kan vælge mellem Khaya mahogni-interiør eller det smukke lyse eg- interiør.
Ejeren kan vælge forskellige stoffer, kahytten er lys og med god ventilation og uovertruffen comfort.

 

interior 5

Indretning

Båden er designet til sejlads i længere tid og i al slags vejr så et behageligt afslappet yacht interiør er en vigtig egenskab ved en Arcona.Vi har specifikt designet interiøret så opholdet om bord bliver så behageligt som muligt.

Interiøret er valgt i Khaya maghogni . Lakeret til højglans satin finish der med succes giver eafslappet boligareal. For dem der foretrækker et lysere interiører til byder vi også egetræ. Dørken er i lakeret teak med hvidlaminerede striber.

Når vi spørger vores bådebygger team hvor mange lag de normalt anvender vil de altid svare vi lakere indtil vi er tilfredse.

Vi tilbyder et bredt udvalg af pudestoffer og farvevalg, du foretaget dette valg når du bestiller din Arcona. Loftbelysning i salon kabiner og baderum består forsænkede lamper. Under dæk i salon er der flere spotlight med dæmper fra navigationsbordet for at give en hyggelig atmosfære i salonen. I alle kabiner er der monteret skot og loftslamper. 

billedgallery 1

 

Specifikationer                                                                                     knap 1tegninger 1

tegninger 2

 

 

    tegninger 3tegninger 4specifikationer