logo 385
Arcona 385
Kvalitet uden kompromiser!

     slider 2
Den nye Arcona 385 fortsætter med at opretholde Arconas stærke arv af innovation og designkvalitet ved hjælp af de fineste materialer og
bedste håndværk uden at gå på kompromis med den overlegne ydelse gennem vandet. Arcona 385 er en hurtig, let og nem at styre 11,28 m / 38 fods ydeevne cruiser.

Hendes forgænger, Arcona 380, blev lanceret i 2013 og har vundet mange racerpræmier. Den nye udvendige styling af Arcona 385 giver øget naturligt lys i salon og kabyss på grund af de nye større skrogvinduer og nye større rutetagsvinduer. Der er også et større instrumentpanel over følgebanen for at inkorporere større instrumenter til roret.

Arcona 385 har som standard et åbent akterspejl, da det ikke kun giver mere lys ind i kabinen, men det giver også endnu mere tilgængelig opbevaring i lazaretten - en klar forbedring fra Arcona 380.

 

 

Arcona 385 afspejler den forventede kvalitet fra svenske bådebygere ved hjælp af de nyeste materialer, avancerede teknikker og håndplukkede leverandører. Hendes lay-up, der indeholder en 20 mm Divinycell-skumkerne, anvender den nyeste vakuuminfusionsteknologi. Alle skotter er bundet til skroget og dækket for ekstra styrke. I hjertet af båden er den galvaniserede stålholder, der tager alle de dynamiske belastninger af rig, mast og køl, hvilket sikrer, at båden er stærk, stiv og lydhør.

Sidedækkene er brede, og cockpittet er rummeligt med masser af plads til besætning, familie og venner. Der er dobbelt kulhjul, og cockpitbordet er forsænket i cockpitgulvet.

Indretning
Arcona yachtinteriør har konstant træværk i høj kvalitet og praktisk opbevaringsdesign på smarte steder. Den generøse salon er nøje gennemtænkt til optimale underholdende formål. Ved at tage den fulde 3,8 m bjælke fra yachten er der masser af plads omkring salonbordet, og hun har en rummelig kombi. Arcona 385 har tre kahytter som standard, men der er også mulighed for to kahytter med separat brusebad.

Valget af Khaya Mahogany eller Scandinavian Light Oak interiør og forskellige andre indvendige polstringsmuligheder er tilgængelige som med hele Arcona-flåden. Hjælp med at vælge det bedste dækudstyr og sejlgarderobe til at imødekomme dine sejlbehov er også fuldt ud tilgængelig fra Arcona-teamet.

arcona 385
 
Tekniske data knap 1

ex interior 1
tekniske data