logo 435Arcona 435
Kvalitet uden kompromiser!

Arcona 435 illustrerer udviklingen af ​​design og innovation for Arcona Yachts. Hun er en båd, der vinder regattaer den ene weekend og derefter tager familien med til et behageligt og sikkert sejl den næste.

Arcona 435 6649Hun er en båd, der vinder regattaer den ene weekend og derefter tager familien med til et behageligt og sikkert sejl den næste.

Den nye Arcona 435 opretholder fortsat Arconas stærke arv af innovation og designkvalitet ved hjælp af materialer af høj kvalitet og det bedste håndværk. Arcona 435 er en hurtig, moderne og nem at styre 43 fods ydeevne cruiser. Lanceret af Arcona Yachts i 2018 og vinder af European Yacht of the Year 2019 blev hun hurtigt en favorit i performance racer-cruiser sektoren.

Stefan Qviberg, designeren, har designet et mesterværk, der appellerer til ejere, der ønsker både komfort til lange passager og sejladsevne til racing. Stefan forklarer, ”435 har et effektivt sejldesign, en lav vægt og den karakteristiske stabilitet, der vises i enhver Arcona-yacht. 435 er moderne ude og inde. ”

 

Arcona 435 indbegreber egenskaberne ved en meget behagelig hurtig familie cruiser og en racerbåd uden at gå på kompromis. Hun er både sikker og stabil med laminerede skotter og Arconas galvaniserede stålbjælke. Hun er en glæde at sejle, da hun reagerer hurtigt på trimning af input og ikke vejer mere end 8900 kg. Arcona 435 kan også specificeres med carbon skrog, dæk og spars, som reducerer hendes vægt yderligere. Arcona 435 har et lidt større sejlareal end tidligere modeller for at give optimeret medvindens ydeevne.

agterUdvendigt design

Med hendes bredere agterstavn er der stor plads i cockpittet til besætning, venner og familie. Det giver også mere plads nedenunder i de bageste kabiner, kabys og salon. Den brede agterstavn giver hende en fantastisk sejladsydelse, især medvind. Der er også et valg mellem åben eller halvåben akterspejl.

Hun har dobbelthjul konfigureret som standard, som kan opgraderes til kulstof. Cockpitbordet forsænkes ned i gulvet og er let at placere, når det er nødvendigt, ellers skaber det et åbent, behageligt område under sejlads. Vinduerne på karret er lange og brede og giver masser af naturligt lys ind i salonen.

Den rummelige cockpit har en integreret badeplatform og et stort opbevaringsskab bagud, tilgængelig fra to forsænkede luger i cockpitgulvet. Siderne af cockpittet er designet til intelligent brug af opbevaring, og ved den forreste kant af coaming er to rum, der elegant stuver alle halyards. Cockpit coaming, agterdæk og sål er i teak. Sidedækket kan specificeres enten i teaktræ eller i Arconas dokumenterede skridsikre materiale.

exterior
Indretning

Båden er designet til at sejles i længere tid og i ethvert vejr, så et behageligt afslappende yachtinteriør er en vigtig egenskab ved en Arcona. Vi har specifikt designet interiøret for at gøre opholdet ombord behageligt.

Interiøret er i valgt Khaya mahogni, lakeret til en højglans satin finish, der med succes kommunikerer et afslappet boligareal. For dem, der foretrækker lettere interiør, tilbyder vi også egetræ. Lister, dørkarme og trapper er alle lamineret med lakerede såler i teak. Når vi spørger vores bådebygningsteam, hvor mange lakbelægninger de normalt anvender, svarer de altid "Vi lakker, indtil vi er tilfredse."

Vi tilbyder et bredt udvalg af pudestoffer og farvevalg, og du foretager det valg, når du bestiller din Arcona. Loftbelysningen i salon, kabiner og i hovederne består af forsænkede lygter. Under dækket i salonen er der flere spotlights med en dæmper i navigationsstationen for at give atmosfærisk salonbelysning. Alle kabiner er udstyret med taglamper og to læselamper til skott monteret.

interior


Hun roses af journalister og sejlere, vinder af European Yacht of the Year 2019 og
nomineret til British Yachting Awards - Performance Yacht 2019.

vinner 2019Specifikationerknap 1
layout 2
layout 3layout 4layout 5data   layout 1