Arcona 435a logo 465
Kvalitet uden kompromiser!

 

 

465613”Dette er en sømandsbåd. En ren dynamo der skaber sejlspænding. Hun er simpelthen en smukt afbalanceret, strålende lydhør cruiser drøm. ” - Sejler i dag 2017

Arcona 465 er bygget fuldt ud i kulstof og er et mesterværk. Designet til søfolk til at nyde både cruising og racing. Hun har et håndlavet træinteriør med al komfort på en krydstogter, men alligevel har hun logget hastigheder over 24 kts. Arcona 465 er en ægte ydeevne cruiser, en yacht i verdensklasse.

Kulstoffet gør hende ekstraordinær vellykket på løbet og let nok til at give indledende godtgørelse for det ekstra udstyr, du har brug for til din drøm om krydstogt med vand.

Som alle både i Arcona-serien afspejler 465 den forventede kvalitet fra de svenske bådebyggerier ved hjælp af de bedste materialer og teknikker og håndplukkede leverandører; Infusionsteknologi til skrog og dæk, skotter lamineret til skroget for størst mulig styrke.

bd med detaljerEXTERIØR DESIGN

Med hendes bredere agterstavn er der en stor plads i cockpittet til besætning, familie og 
venner. Det giver også mere plads nedenunder i de bageste kabiner, kabys og salon. Det valgfri cockpitbord er forsænket ned i gulvet og er let at placere efter behov, ellers skabes et åbent, behageligt område under sejlads. Coachro-vinduerne er et uafbrudt tonet glasvindue i overensstemmelse med linierne i rutetaget, der giver masser af dagslys ind salonen skaber et meget tiltalende rum under dækket. Skrogets lygter er stor og rektangulær for at give masser af naturligt lys ind i båden, hvilket forbedrer.

A465's moderne look. Hun har dobbelt kulstofhjul som standard. A465-racer-cruiser-instrumentet konsoller er kulstofdækkede, koøjer i cockpittet er indrammet i sort og arkstængerne ved siden af ​​rorene er kulstof. Bowsprit fås med muligheden for et integreret anker. Den rummelige cockpit har adgang til badeplatformen og opbevaringsskabet bagud, tilgængelig fra en forsænket luge i cockpitgulvet. Samt to dybe opbevaring skabe under hver bageste hjørne bænk. Siderne af cockpittet har været designet til intelligent brug af opbevaring og i forkant af coaming er to rum, der elegant opbevarer alle halyards. Akterspejlet divideres med a pæn rustfri center pushpit konsol med justeret integreret badestige. Det cockpit coaming, agterdæk og sål er i teak. Sidedækket kan specificeres enten i teak eller i Arconas ikoniske skridsikre materiale.


INTERIØR DESIGN

interiorBåden er designet til at sejles i længere tid og i ethvert vejr, så et behageligt afslappende yachtinteriør er en vigtig egenskab ved en Arcona.

Vi har derfor valgt at bygge det med materialer af høj kvalitet, der sikrer, at du nyder det alle aspekter af din yacht. Interiøret fås i tre forskellige træoverflader: skandinavisk tekstureret lys eg lakeret til en mat finish (vist modsat), bleget eg eller traditionel matlakeret Khaya Mahogany.

Eg har vist sig at være et materiale, der fungerer lige som samt mahogni eller teak, og et fremragende alternativ til sejlere, der foretrækker et lettere og moderne interiør. Baserne og navigationspanelet er i mat sort, og reolbjælkerne er i kulstof.

Gulvbrædderne er matlakeret teak. Når vi spørger vores team, hvor mange lakbelægninger de normalt anvender, svarer de altid ”Vi lakker, indtil vi er tilfreds". Hovederne er stylet i hvidt med grå bordplader og opgraderet brightwork.design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 dimitioner

 

cokpit